Cronica Teatrală

Despre spectacole

CASTING CALL! – Spectacol în regia Adinei Lazăr

Asociația Pro Teatru caută un actor și o actriță, disponibili în perioada 25 august – 15 octombrie 2020, pentru un proiect care se va desfășura la Zalău în regia Adinei Lazăr. Căutăm persoane cu vârsta între 22 și 35 de ani. Așteptăm 2 fotografii + un CV la adresa de e-mail: contact@proteatru.ro, până în data de 5 martie.

Informații: 0742 860 457

Casting Call - Adina Lazăr
Casting Call – Adina Lazăr

Selecție Sezonul Artiștilor Zalău 2020

Open Call Sezonul Artiștilor
Open Call Sezonul Artiștilor

Selecția pentru Sezonul Artiștilor iunie-septembrie 2020 e deschisă până în 31 martie.
Așteptăm propunerile dumneavoastră la adresa festival@proteatru.ro.
Ce căutăm?
Spectacol de teatru, one-man/woman-show, perfomance, spectacol de stradă, spectacol de dans, concert, vernisaj, expozitiție, fotografie, ateliere, evenimente culinare, lansări/prezentări de carte, orice eveniment cultural-artistic.
Pentru selecție vă rugăm să ne trimiteți următoarele(unde este cazul și se aplică)
• Prezentare
• Fotografii
• Filmare integrală
• Rider tehnic
• Deviz
• Perioada agreată de către dumneavoastră

Monoloagele Vaginului – Un spectacol despre femei pe care trebuie să îl vadă orice bărbat

Monoloagele Vaginului
Un spectacol despre femei pe care trebuie să îl vadă orice bărbat

MV - 8 martie
M_V_Cover

Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociația Pro Teatru vă invită să sărbătoriți ziua femeii, în modul său specific – la teatru! Monoloagele Vaginului se va juca la Casa Municipală de Cultură, începând cu ora 19:00. Cu toate că titlul spectacolului, realizat după piesa scriitoarei Eve Ansler, poate să șocheze spectatorii, aceștia vor rămâne profund sensibilizați după vizionarea acestuia.
Asociația Pro Teatru propune un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea și finețea actoricească a celor trei protagoniste: Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu.

„Monoloagele vaginului” – un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate.
Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.
Biletele se pot achiziționa online pe site-ul www.proteatru.ro/bilete sau www.entertix.ro
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Dorești să scrii despre un spectacol?

Intră în echipa Cronicii Teatrale
Contactează-ne!