fbpx
Pro Teatru

Despre Noi

un teatru independent din Zalău

Cine suntem?

Asociația Pro Teatru a fost înființată în iulie 2018 cu scopul de a dezvolta orașul Zalău prin cultură, turism și educație. Cu timpul, Asociația Pro Teatru a a ajuns să funcționeze cu peste 100 de voluntari, organizând evenimente ce însumează mii de spectatori și sute de artiști. Printre principalele obiective ale Asocieției Pro Teatru se regăsesc:

  • Înființarea unui centru cultural unic în România;
  • Dezvoltarea orașelor medii și mici prin regenerare culturală;
  • Educația prin artă și dezvoltarea turismului cultural în România.
ILC_3227
01.
Regenerare urbană

Este piatra de temelie a Asociației Pro Teatru, principalul scop pentru care milităm. Credem că micile orașe din România trebuie să se reinventeze prin cultură, redevenind astfel mult mai atrăgătoare pentru noile generații.

02.
Educație prin cultură

Cultura și educația au fost mereu domenii strâns legate, motiv pentru care ne preocupă dezvoltarea noilor generații prin artă. Ne propunem să le oferim șansa de a cunoaștea cultura într-un mediu prietenos și adaptat vârstei lor.

03.
Turism cultural

Probabil cea mai profitabilă formă de turism care, din păcate, se practică în prea puține zone din țară. Considerăm că prin cultură micile orașe din România pot să devină mult mai atrăgătoare pentru turiști.

0
Spectatori anual
0
Voluntari Activi
0
Parteneri
0
Festivaluri Anuale

Portofoliu parteneri