Ultima săptămână din Curtea Artiștilor ediția 2019 aduce o surpriză în fiecare zi.

 

Luni asist. univ. drd. Oana Marin va susține al treilea dintre cele 4 ateliere de actorie și dezvoltare personală prin teatru destinate adulților începând cu ora 17:00. Atelierul este intitulat Rostire și Rost, dar nu este un curs de dicție, el se axează mai degrabă pe încurajarea unei atitudini de a comunica eficient mesajul dorit.

Actrițele Oana Marin și Oana Vlad vor susține marți un recital muzical cu momente coregrafice de excepție dedicat poetului George Bacovia. De la ora 19:00 sunt așteptați toți iubitorii de poezie pentru a se bucura de puțină poezie într-un mod inedit. ARTE TV, una dintre cele mai mari televiziuni Europene, este prezentă la acest recital, pentru a realiza un documentar despre Curtea Artiștilor, documentar ce va aduce un beneficiu turistic și un plus de imagine orașului Zalău și României. La acest recital intrarea este gratuită și este finațat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj prin proiectul Calendarul Poeziei Românești.

Miercuri, una dintre cele mai îndrăgite actrițe care …. publicul din Zalău, Andrada Grosu, închide seria spectacolelor de teatru din această vară,  one-woman-show-ul ei de excepție “A fost doar un vis”. “Spectacolul se joacă deja de 7 ani și este cel mai potrivit mod de a ne lua la revedere de la Curte Artiștilor și de la vară pană la anul.” – Darius Prodan, Asociația Pro Teatru. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Joi de la ora 20:00 se organizează o proiecție specială a filmului de animație “Strada Speranței”, prima animație 3D realizată în România. La film sunt așteptați copii, părinții dar și toți oamenii frumoși care doresc să petreacă o seară de film în aer liber. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Vineri, Corbu și to band-ul său, vine la Zalău, în Curtea Artiștilor pentru un concert excepțional. “Încercăm să ne găsim unii pe alții, tinerii cu inițiativă din Zalău, și să ne susținem unii pe alții. Acesta a fost încă un motiv în plus, pe lângă de muzica lor de calitate, pentru care am hotărât să organizăm concertul la Curtea Artiștilor.” – Darius Prodan. Concertul va avea loc de la ora 20:00, iar prețul biletelor este de 30 de lei acces general, 20 de lei pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbătă de la ora 22:00 Asociația Pro Teatru organizează o petrecere în gradină, cu intrare gratuită, pentru cei care doresc să participe.

Duminică, începând cu ora 14:00, doritorii sunt așteptați la Open Book Day. Astfel într-o pauză de la rutină, oamenii pot să citească o carte, să recite poezii sau să citească teatru pe roluri.

Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.