fbpx
Pro Teatru

Cel mai cool loc în care poți să faci voluntariat.

Echipa de voluntari Pro Teatru

  Salut!

  Din moment ce ai ajuns aici, îți dorești să faci voluntariat, motiv pentru care suntem siguri că ești o super persoană care dorește să se implice în comunitatea sa. Ne pare foarte rău că nu ne putem întâlni în această perioada, dar abia așteptăm să te cunoaștem prin intermediul acestui formular, dar și face-to-face odată ce lucrurile se liniștesc.

  Te rugăm să completezi cu atenție următoarele rubrici, pentru a ne face o idee cât mai bună despre cum te poți implica în acest proiect și mai ales, ce te putem noi învăța în perioada în care vei activa ca voluntar.

  În cazul în care nu vei fi printre persoanele admise, nu te descuraja. Îți vom trimtie un feedback prin care îți vom explica motivele pentru care nu ai fost acceptat/acceptată și te vei putea înscrie iarăși în viitor.

  Numele complet

  Adresa ta de e-mail

  Numărul tău de telefon

  Vârsta ta

  Scrie o scurtă prezentare a ta

  Ce așteptări ai de la programul de voluntariat?

  Care sunt hobby-urile tale?

  Te rugăm să bifezi afirmațiile care te caracterizează:

  Sunt o persoană sociabilăMă pricep la FacebookȘtiu să scriu o compunereParticip la multe petreceriȘtiu să folosesc e-mail-ulFolosesc des e-mail-ulSunt fotografȘtiu să folosesc Word, Excel, Power Point etc.Folosesc Google DriveDețin un IphoneȘtiu să folosesc bine PhotoshopAm participat la un spectacol de teatru în ultimul anCălătoresc multMă pricep la designÎmi verific constant telefonulȘtiu să pictez/desenezAm permis de conducereStau bine cu orientarea în spațiuAm mai făcut voluntariatCitesc cărți des

  Ce mărime porți la tricou?

  XSSMLXLXXL

  De unde ai aflat de Asociația Pro Teatru?

  EvenimenteSocial Media(Facebook/Instagram)Ziare OnlineZiare FiziceRadioPrieteni, Familie, CunoștințeTeleviziune