fbpx
Pro Teatru

proteatru.ro este administrat și reprezentat legal de Asociația Pro Teatru, organizație culturală non-guvernamentală, cu sediul în Zalău, str. Salamon Jozsef, nr 28, jud. Sălaj, CIF 39710240.

conținutul proteatru.ro reprezentat de text, grafică, fotografii, etc este proprietatea Asociației Pro Teatru sau a partenerilor săi. Reproducerea acestora este interzisă. În cazul în care doriţi să preluaţi orice tip de conţinut de pe proteatru.ro, ne puteţi contacta pe adresa contact[at]proteatru.ro

proteatru.ro nu garantează că site-ul şi serverele de host sunt lipsite de viruşi sau alte programe dăunătoare.

proteatru.ro nu răspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea informaţiilor apărute pe site.

proteatru.ro nu este responsabil pentru faptul că terţe părţi utilizează aceste informaţii pe care utilizatorii le-au făcut disponibile în spaţiul public.

proteatru.ro se foloseşte de cookie-uri pentru a identifica mai uşor utilizatorii. Acestea nu conţin nici un fel de date cu caracter personal. Cookie-urile se pot dezactiva de către utilizator din setările browser-ului, dar dezactivarea lor poate duce la apariţia unor probleme în vizualizarea anumitor pagini.

pe proteatru.ro pot fi prezente reclame şi/sau linkuri către pagini ale diverşilor parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. proteatru.ro nu îşi asumă nici un fel de responsabilitate asupra disponibilităţii, siguranţei şi conţinutului acestor site-uri, responsabilitatea revenind exclusiv posesorilor şi administratorilor site-urilor respective.