Evenimentele se văd mai bine din culise!

Voluntariatul este o experiență minunată, iar la Pro Teatru, ne-am dedicat să facem din acesta o călătorie memorabilă și valoroasă pentru fiecare participant. Suntem mândri să împărtășim cu voi ceea ce înseamnă să fii voluntar în cadrul Asociației Pro Teatru și să vă arătăm cum puteți face parte dintr-o comunitate pasionată de teatru și dezvoltare personală prin cultură.

La Pro Teatru ne bazăm pe o structură bine definită, în concordanță cu legislația privind voluntariatul din România (Legea nr. 78/2014), pentru a vă oferi o experiență sigură și benefică. Acest lucru ne permite să vă oferim oportunități reale de a vă dezvolta abilitățile și competențele profesionale într-un mediu creativ și dinamic.

Ce înseamnă voluntariatul la Pro Teatru:

  • Experiența Teatrală: Veți avea oportunitatea unică de a fi parte din culisele teatrului și de a contribui la organizarea evenimentelor noastre speciale. Veți lucra alături de profesioniști din domeniul teatral și veți vedea cum se pregătesc spectacolele într-un mod unic.
  • Formare Profesională: Nu este doar o experiență de voluntariat, ci și o oportunitate de învățare continuă. La finalul perioadei de voluntariat, fiecare participant primește un certificat care atestă dobândirea unor competențe profesionale specifice. Aceste competențe sunt dobândite prin participarea la cursurile teoretice și practice gândite de coordonatorii programului.
  • Comunitate și Pasiune: La Pro Teatru, suntem o comunitate unită de oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru teatru. Veți cunoaște oameni minunați, veți crea amintiri de neuitat și veți contribui la cultivarea culturii teatrale în comunitatea noastră.
  • Contribuția la Magia Teatrului: Fie că lucrați în departamentul de Ticketing & Acces, Promo & PR, Venue & Logistic sau Protocol, fiecare voluntar are un rol esențial în asigurarea succesului evenimentelor noastre. Sunteți parte din echipa care face ca magia teatrului să prindă viață.

 

PROFILUL VOLUNTARULUI PRO TEATRU

Dacă ești pasionat de teatru și dorești să te implici ca voluntar în cadrul Asociației Pro Teatru, ai ajuns în locul potrivit. Cautăm voluntari cu următoarele caracteristici:
  • Vârsta: 16 ani sau mai mult.
  • Nivel de Studii: Nu este necesar să fii în an terminal de studii; toți sunt bineveniți.
  • Atitudine: Doritor să învețe, descopere și să împărtășească pasiunea pentru teatru.
  • Caracteristici Personale: Serios, de încredere, asertiv și respectuos, empatic și pozitiv, atent.
  • Flexibilitate: Capabil să se adapteze la diverse situații și să fie politicos.

Dacă te regăsești în aceste caracteristici, te așteptăm cu brațele deschise în echipa noastră de voluntari Pro Teatru.

 

Departamentele Voluntarilor Pro Teatru

Dacă ești interesat să te alături echipei noastre de voluntari și să contribui la magia teatrului, te rugăm să ne urmărești pentru a afla când vom organiza recrutări în echipa de voluntariat. Împreună, putem aduce teatrul mai aproape de comunitatea noastră și să creăm experiențe memorabile pentru toți participanții. Te așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm forțelor pentru a face diferența în lumea teatrului!

Înscrie-te pe lista de așteptare și te vom contacta în momentul în care vom organiza recrutări.